הפיצה היא מאכל מאוד פופולרי בישראל, על כן משתלם מאוד לפתוח פיצריה בישראל – אך חשוב לעשות זאת נכון. פתיחת פיצריה תחת שם מותג מוכר תחסוך לכם את הוצאות הפרסום והשיווק דבר שיקל עליכם מאוד. הלוקיישן האטרקטיבי והשירותיות הם גורמים חשובים מאוד שיש לקחת בחשבון.
לסיכום, לפתיחת פיצרייה בשיטת הזכיינות ישנם יתרונות רבים אך חשוב גם לזכור כמה גורמים חשובים על מנת להצליח. בקורס המקיף שבנינו בפראנמרק בעזרת כל המקצוענים בתחום תוכלו ללמוד יותר לעומק על התחום מבחינת הניהול, ההתנהלות מול הגורמים השונים וינתנו לכם גם מספר טיפים שיסייעו לכם להימנע מהכישלונות בדרך.
ביקורות