כמות מסעדות ורשתות המזון המהיר בארץ ובעולם גדלה משנה לשנה ולא מעט בעלי עסקים ויזמים הבינו שזהו עסק רווחי ומוצלח.
בקורס זכיינות מסעדות תלמדו על איך מנהלים סניף ברשת מצליחה שדואגת לספק ללקוחותיה אוכל טעים ואיכותי בהכנה מהירה מבלי לצאת בהפסד.
תלמדו כיצד להכין דו"ח רווח והפסד ניהולי, כיצד נמנעים ממשברים ואיך מתמודדים איתם – תקבלו הכשרה מקצועית ומקיפה בה נגע בכל הנושאים שקשורים להקמה וניהול העסק בצורה הטובה ביותר.
התנהלות מול הבנקים, העובדים והלקוחות צריכה להיות מחושבת ונכונה על כן תקבלו את כל המידע הרלוונטי בנושא בקורס זכיינות מסעדות של מכללת פראנמרק.
חשוב לציין שבעת רכישת זיכיון אינכם אחראים על שיווק ופרסום העסק מאחר והרשת כבר מבצעת זאת בעצמה ומקלה על הניהול, כך שרוב תשומת ליבכם תהיה על האוכל והניהול התקין של העסק.
ביקורות